5/8/09

Reloaded, taking aim.....

Sakura berkembang di dari jendela bilik ku~


13hb 6 kang pekse Yamanashi, tgh gambarimasu!


Banyak bende tak paham lagi... Study alhamdulillah walaupun kelam kabut tapi still dapat manage.


Sakura pada waktu malam dari jendela bilik ku


Pagi2 pun tak kire tido lewat camnepun dpat bgn b4 kol 9 selalunyer...

Tapi subuh kol 3 pagi.... Habis kol 4 40... Adoi~~~ Mintak tolong la sape2 yang terjaga sila kejutkan saya yer~ :D

Gidainyer bende banyak laie tak buat nih... Hari ni nak gi tangkap gamba ukuran paspot~


keadaan di dalam bilik selalunyer


Bestnyer tangkap gamba tuh kat depan supermarket, cam tangkap purikura~ huhuhuuh

Oh, doakan kejayaan aku die Yamanashi yer~ malas nak amek jyuken byk2. Darui sebenarnyer...

On other note, The sims 3 kuar bulan 6 nih, Kingdom Hearts 365/2 days kuar hujung bulan ni.


Kohai2 baru tengah makan, aku lihat dari jendela bilik ku~


Anime baru takde yang best sgt, so bleh shuuchuu gak ar benkyou... atau kononnyer camtu ar.


Itu je ar, saje je nak dictate yang blog ni still hidup~ :))

3 comments:

Anonymous said...

nmpknye janji ko nk upload sakura tu bukn stakat kata2 je.haha :P
bole thn cantekla. nnti ak make sure ak pon amik gmbr sakura byk2.
ganbatte exam!hwaiting!jia you!

Nur Rashid said...

Yamanashi tu shiken apa ?

Akimura said...

Ahaaaaa~~~ pekse University Entrance Exam ke Yamanashi ( Yamanashi tu Univesity dekat ngan Fujisan~ )