5/11/09

My weekly schedule








Senin






Bangun dengan monday blues -- 7 ke 8






Kelas Magnectic electro ngan jyouhou kigou--> 12






Makan, panaskan ayam, --> 1






Siapkan Homework dan berhibur --> maghrib masuk






Masak, makan --> 8:30 gitu






Tido --> 10:30 (roll call) atau terlajak skit






Blaja --> masuk subuh






Tido--> 9 lebih kang








Rehat itu penting



Selase




Bangun -- lebih kang kol 9




Mandi, FMA baru siap time ni, tgk jap, homework@blaja,---> 11




Blaja tok pekse kol 1 kang à 11:45




Makan à 12:15




Semayang, bersiap à 12:45




Kelas control sekkei ,pekse à 2 :30




Kenkyu à 4 20 atau sehingga bosan (whichever comes first)




Berehat berhibur sebab kepenatan à ul panggil makan




Makan à 8:30 gitu




Berehat, Blaja, homework à 10:30




Blaja ngan agak seyes à 12 gitu




Tito à pagi esok ( bangun subuh di tgh2 )







Rabu




Bangun -- kol 7 ke 8 camtu




Kelas Sensor, Advanced Applied math à 12




Mamam,semayang,rendam ayam à 1




Berehat, berhibur, buat homework à 2:30




Kenkyu à 4 20 atau hingga bosan




Rehat dulu, maen2 à masuk maghrib




Masak, makan à 8:30




Blaja lex lex à 10:30




Blaja ngan seyes à 12gitu







Kames




Bangun -- kol 7 ke 8 gitu




Kelas oral, ngan computer network à 12




Makan, semayang, bersiap à 1




Kenkyuuà 420 atau sehingga bosan




Rehat, maen2 à ul panggil makan




Tido kekenyangan à 10 30 atau terlajak skit




Blaja ngan penuh seyes à subuh







Jumaat




Bangun -- kol 8 ke 9




Mandi, bersiap à 10




Kelas à 12




Semayang jumat, makan, berlari gi PE & kelas controlà 4 20




Balik kepenatan atau separuh mati, rilex2 à lapar




Masak atau makan luar à 8 30




Blaja skit, siapkan kerje à 10 30




Stay up à subuh







Sabtu




Bangun à kol 8 ke 10




Tgk onemanga, lex lex -> satu jam




Mandi, Study pagi à zuhur




Kuar (kalo jumat tak kuar) atau berehat à rase lapar ( atau petang kalo kuar )




Tertido kepenatan à ul panggil masak




Masak, makan à depends




Blaja, stay up à subuh







Ahad




Bangun -- kol 8 ke 10




Tgk onemanga, lex lex -> satu jam




Mandi, Study pagi -> penat




Lex -> rase lapar




Masak makan -> 1jam 30 camtu




Rilex -> maghrib




Blaja lex lex à 10:30




Blaja ngan seyes à 12gitu

Sesuatu akan terjadi di sini... Apekah dienye? sama2 kita nantikan... jeng jeng jeng


5/8/09

Reloaded, taking aim.....

Sakura berkembang di dari jendela bilik ku~


13hb 6 kang pekse Yamanashi, tgh gambarimasu!


Banyak bende tak paham lagi... Study alhamdulillah walaupun kelam kabut tapi still dapat manage.


Sakura pada waktu malam dari jendela bilik ku


Pagi2 pun tak kire tido lewat camnepun dpat bgn b4 kol 9 selalunyer...

Tapi subuh kol 3 pagi.... Habis kol 4 40... Adoi~~~ Mintak tolong la sape2 yang terjaga sila kejutkan saya yer~ :D

Gidainyer bende banyak laie tak buat nih... Hari ni nak gi tangkap gamba ukuran paspot~


keadaan di dalam bilik selalunyer


Bestnyer tangkap gamba tuh kat depan supermarket, cam tangkap purikura~ huhuhuuh

Oh, doakan kejayaan aku die Yamanashi yer~ malas nak amek jyuken byk2. Darui sebenarnyer...

On other note, The sims 3 kuar bulan 6 nih, Kingdom Hearts 365/2 days kuar hujung bulan ni.


Kohai2 baru tengah makan, aku lihat dari jendela bilik ku~


Anime baru takde yang best sgt, so bleh shuuchuu gak ar benkyou... atau kononnyer camtu ar.


Itu je ar, saje je nak dictate yang blog ni still hidup~ :))
There was an error in this gadget